Cena |
95 Kč s DPH |
EAN kód | 8594011950109 |
Katalogové č. | 1077 |
Dostupnost | Skladem |
video- recept |
Těsto lžící naplníme do strojku, 3 cm pod okraj. Při správné hustotě těsto stéká 3 - 5 vteřin. Palcem uvolníme tlačítko a píst odštípne kroužek těsta, které padá do vroucího oleje.
Při výrobě malých pouťových kroužků odšroubujeme ve spodní části červený píst, vtlačíme s malým pístem.
Můžeme polévat čokoládou a sladkými polevami.
Příprava těsta Donut:
1/2 kg hladké mouky, 150 g moučkového cukru, 2 sáčky vanilkového cukru, 3 vejce, 200 g kyselé smetany, 1/2 sáčku prášku do pečiva, 2 lžíce rumu, 2 dcl vlažného mléka. Šlehačem zpracované těsto necháme cca 15 minut dozrát v teplé místnosti. Těsto musí být tažné a houževnaté.
Z nakloněné lžíce musí pomalu stékat.Záleží na mouce jak nasává mléko.Př.přidáme mléko,nebo mouku a
znovu zapneme šlehač.
pro kompotované ovoce , fermentovanou zeleninu i utopence z buřtů
stranová škrabka s pilkovým ostřím pro pravou i levou ruku, oloupe brambory,jablka,kivy,rajčata,mrkev
NovinkaMřížkový váleček pro nazdobení vrchního plátu těsta na šátečky a cukroví.
Video