Cena |
80 Kč s DPH |
EAN kód | 8594011950970 |
Katalogové č. | 1186 |
Dostupnost | Skladem |
pro zdobení perníků a vánočního cukroví. |
Pracovní postup: Z tuby - zdobičky, sejměte uzavírací sponu (pastapres) a max. do 2/3 ji otevřeným koncem naplníte připravenou polevou. Tubu opět přehněte a uzavřete pastapresem. Zdobičkou pracujte jednou rukou jako tužkou. Jemným stlačováním tuby vytlačíte z trysky zdobící krém nebo polevu v tenkých linkách na upečené perníčky i jiné sladkosti. Dva hroty jsou již opatřeny otvorem o různém průměru, třetí hrot si zvětšíte dle vlastní potřeby. V případě ucpání zdobící trysky pročistěte jehlou.
Součástí balení jsou 2 tuby a 3 vyměnitelné zdobící hroty
Bílková poleva
1 bílek, 140g moučkového cukru (2x prosátého), lžíce citronové štávy. Bílek dáme do misky, přidáme prosátý cukr, citronovou šťávu a třeme, až je poleva lesklá a houstne. Je-li stále řídká, přidáme trochu cukru v opačném případě citronovou šťávu. (Doporučujeme používat umělý citronek)
pro kompotované ovoce , fermentovanou zeleninu i utopence z buřtů
stranová škrabka s pilkovým ostřím pro pravou i levou ruku, oloupe brambory,jablka,kivy,rajčata,mrkev
NovinkaMřížkový váleček pro nazdobení vrchního plátu těsta na šátečky a cukroví.
Video