Cena |
65 Kč s DPH |
EAN kód | 8594011950048 |
Katalogové č. | 1067 |
Dostupnost | Skladem |
Video-recept |
Vykrajovací jehla na plněné a nadívané brambory-PUDLÁKY,
nadívané vepřovým masem,prejtem,modrými sýry,tvarohem a pod.
Do očištěného, neoloupaného syrového bramboru zapíchneme jehlu a krouživým pohybem v něm vytvoříme dutinu a jako odpad zůstává bramborová spirála (návod na výrobku).
Otvor v bramboru plníme tvarohem,zeleninovou směsí,nivou,prejtem,atd.,ale doporučuji připravit kuřecí prsa jako na čínu a přistrouhat nivu.Masové náplně vždy více osolte. Brambor naplníme, z odvrtané spirály ulomíme tři závity a zašroubujeme do brambory, aby náplň nevytékala. Pečeme v rozpálené troubě cirka 50 minut až brambor přenádherně voní. Až budete grilovat, zabalte brambor do alobalu. A vše bez tuku, jako v ohníčku.
Jehlou odvrtáme i jadřince z jablek na plněná jablka, s tvarohem, skořicí a hrozinkami,
které opět zapečeme v troubě.
Na bramboru je stejně nejchutnější pečená slupka.
pro kompotované ovoce , fermentovanou zeleninu i utopence z buřtů
stranová škrabka s pilkovým ostřím pro pravou i levou ruku, oloupe brambory,jablka,kivy,rajčata,mrkev
NovinkaMřížkový váleček pro nazdobení vrchního plátu těsta na šátečky a cukroví.
Video